Sweet Moments @ LYND'S DELIGHT

Kami sedia menerima tempahan untuk sebarang majlis keraian anda seperti Cake For All Occasion (Birthday, Anniversary,Congratulations), Cartoon Cake, 3D Cake, Fondant Cake, Wedding Cake, Pulut Kuning, Cupcake & Doorgift.

Untuk sebarang pertanyaan sila e-mail / mesej /
whatsapp @ call untuk membuat tempahan...

E-mail : lynds_delight@yahoo.com

Hp No: 6012-9365944


FB : azlinda azaldin

Tuesday, November 23, 2010

Sakura Wedding Cake

Selamat pengantin baru buat Norfazilah & Khairil yg melangsungkan majlis perkahwinan pd 21/11/2010... buat Casdy yg order kek ni, thanks byk2 kerana memberi sepenuh kepercayaan pd Lynds Delight utk merealisasikan kek impiannya....ur idea is good..

Blue Theme Cupcake

Repeat order frm Farra(Citibank)... choc cupcake buat BOSS farra (EnRizal) semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki...

Cupcake for Lyana

Sunflower for you

Thanks a lot to Casdy(KPS).... 16pcs sunflower cupcake & strawberry cupcake buat adik Casdy semperna majlis perkahwinannya...

Monday, November 15, 2010

Twin of the Year

Happy 1st birthday to Danish & Damia....order frm Nadia(bangi)

Pinky Fan

Happy birthday to Adik Fatimah Az-Zahra... menurut cerita mamanya... fatimah ni suka sgt ngan warna pink, sume benda pink dia nak... so k.zizi(Cheras) minta kami buatkan 50pcs choc cupcake with pink theme buat meraikan harijadi anaknya di tabika pada 15.11.10...

Sunday, November 14, 2010

Red & Black Theme

Repeat order frm Dik Su(Tmn Melati)... Sorry sgt2 xdpt delivery kat
Dik Su aritu...Anyway thanks for ur order ya...

Order from Masterskill student... Thanks to Kaseng...

Kek Logo AC Milan ni order frm Lynn(Cheras)... Thanks a lot Lynn..

Wednesday, October 6, 2010

Wedding Cupcake for Sue & Hafiz

Selamat Pengantin baru buat Sue & Hafiz yg melangsungkan Majlis Perkahwinannya pada 02/10/2010. Semoga berkekalan hingga ke akhir hayat...

Tuesday, October 5, 2010

Mermaid for Princess Erisya

Aiman jgn tiup!!!
Actually kek ni untuk Erisya(Pink Scaft) semperna ulangthn yg ke-7... Happy birthday dear...... thanks to ur mummy yg order kek ni...

Ultraman VS Ben10

2kg moist choc cake order frm Sue (Putrajaya).. ni 1st time Sue order cake dr Lynds Delight... hope sue suka dgn kek ni yea...

Naruto for Syameen

Hey u Syameen!!! Happy birthday my dear..... thanks a lot to K.Hasni(KPS) still continue order frm Lynds Delight...

Monday, August 30, 2010

No. 1 for Deena

Happy 1st birthday to Deena... semoga cepat jln yea.. 2kg moist choc cake order frm Mama Mizan for her daughter... thanks a lot kak...

Doremon VS Nobita

Dah lama sgt xupdate blog ni rasanya... buat pengetahuan semua Lynd's Delight sibuk dengan kek raya buat masa ni... tapi masih sempat menerima order tuk kek2 b'day dll... kek Doremon ni order frm En Wan(Bangi Ofc) tuk anak bongsunya (Wan Saifullah) semperna b'day yg pertama... Thanks En.Wan coz dah jadi pelanggan tetap kami sepanjang 2thn ni..

Friday, August 6, 2010

BEN10 for Qayyim

Happy 3rd birthday to Qayyim... 2kg moist choc + walnut cake order frm Farah(DSH). Thanks a lot to farra & my dear friend Azlinda Othman yg sudi promote kek2 frm Lynd's Delight ni..

Sunday, August 1, 2010

Wedding Cupcake for Fauzi & Liza

Selamat pengantin baru buat Fauzi & Liza yg melangsungkan majlis pada 31/7/2010... thanks a lot to Nurrul yg order kek ni buat majlis perkahwinan kwnnya.... Alhamdulillah selamat kek ni smpi ke N.9 yea....

Friday, July 30, 2010

PROMOSI HARI RAYA

PROMOSI HARI RAYA

Steam Chocolate Cake
Layer With Choc Ganach
Packing With Exclusive Box
700grm / box
Fresh Bake From Lynd's Delight

Jelly Fruit Cake for Mizan

Happy birthday k.Mizan.... Semoga pnjg umur, dimurahkan rezeki, dan sihat hendaknya untuk menjalani ibadah haji hujung thn ni....

Monday, July 26, 2010

Luv Cake for Hubby

11/2kg moist choc cake order frm K.Lia(HCM) for beloved husband (Suhaimey)...
>norliah ariffin: linda punya kek tu sedap sgt. nanti kalau ada occasion lagi kak lia order ya
thanks kak...

Transformer for Suhaimi

Bila received je call dr K.Hasni(CNH), sy terkejut sgt bila dia beritahu nak order 2bj kek lg... omg! rasanya ptg tadi baru delivery 2bj kek (bola & sport car) tuk b'day anak buahnya & now she want to repeat order.. K.Hasni kata adiknya puas hati sgt dgn kek tu & sgt sedap... alhamdllilah... thanks byk2 kak xjemu promote & order cake frm Lynd's Delight...

Jim Jam & Sunny for Erina

11/2kg blueberry cake ni order frm Ita(Contact) utk baby girl (Erina Insyirah).... masa Ita beritahu yg dia nak kek gmbr cartoon Jim Jam & Sunny, rasanya itula 1st time kami dgr pasal cartoon ni.... hahahahahaha......... nasib baik dpt pic ni dr internet, kalau tak jenuh gak nak pikir mcm mana rupa cartoon ni ek.

Pooh for Mama Dila & Baby Alya

Ermm...... cake ni repeat order frm dila disebabkan dila & family xdpt rasa kek masa celebrate b'day alya ari tu... jemputan yg dtg terlalu ramai katanya... alhamdulillah... rezeki alya la tu.... so dila minta 1kg moist choc cake layer with strawberry filling tuk mkn2 ngan family...kesian dila.... so kali ni mkn puas2 k coz kami dah buat xtra 1/2kg tuk dila...

Pink & Blue Cupcake for Siti

25pcs choc cupcake with baby pink & blue theme ni order frm Siti (Petronas KLCC) utk b'day Sha, Jay & Noreen... Thanks Siti....

BEN10 for Faiz

Happy birthday Faiz... be a good boy k.. dgr cakap mama tau.. 2kg moist choc cake with edible image ni for k.Wani buat anak kesayangannya (Faiz) yg menyambut harijadi di Taska pada 19/7/2010 yg lepas...

Friday, July 16, 2010